Echtscheiding

Waarom online scheiden?

De ervaring leert dat er een enorme vraag en wens is om de echtscheidingsprocedure sneller en eenvoudiger te laten verlopen.

Ook wensen echtparen geen persoonlijke gesprekken met een advocaat die alle details wil weten, omdat het gewoonweg emotioneel zwaarder is voor bepaalde echtparen. 

Rekening houdende met de richtlijnen in verband met COVID-19 is ook gekeken naar de mogelijkheid van afstand oftewel online scheiden.

Waarom zou u het wel goed willen regelen bij het aangaan van een huwelijk, maar niet bij het beeindigen van het huwelijk? Juist bij de beeindiging komt er veel bijkijken.

Er zitten een aantal voordelen aan een online echtscheiding ten opzichte van een ‘normale’ scheiding. Hieronder zijn er enkele voordelen opgesomd.

Ervaren Team

Ons Team bestaat uit juristen en advocaten die langer dan 7 jaren ervaring hebben op het gebied van personen -en familierecht, bepaaldelijk echtscheiding, voogdij en alimentatie.

Vaste tarief

Wil u in overleg met uw partner gezamenlijk scheiden? JHS biedt u drie aantrekkelijke pakketten aan tegen transparante vaste tarieven.

Snelle afhandeling

U maak zelf uw keuze uit onze 3 echtscheidingspakketten, afhankelijk van uw situatie met kinderen of zonder kinderen of eventuele kosten van onderhoud en opvoeding van de kinderen oftewel de kinderalimentatie.

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bij het eerste kennismakingsgesprek biedt JHS ook de nodige hulp bij het kiezen van uw echtscheidingspakket of u met vragen zit hoe onze pakketten werken of welk voorwerk u zelf alvast kunt doen.

Hoe werkt de aanvraag?

Wat te verwachten na de aanvraag?

Nadat de aanvraag door u is verzonden, ontvangt u binnen 2 werkdagen van ons een eenvoudig stappenplan genaamd: “STAPPENPLAN SCHEIDEN”Het besluit om te gaan scheiden, vormt vaak het startpunt van een proces waarin diverse stappen moeten worden doorlopen.

Moet ik verschijnen voor de rechter bij de echtscheidingsprocedure in Suriname?

De aanvrager van de echtscheiding dient vervolgens persoonlijk te verschijnen voor de rechter alvorens de rechter de echtscheiding zal uitspreken. Uiteraard wordt de echtscheiding mondeling uitgesproken door de rechter altijd en alleen in het bijzijn van de aanvrager en/of de partner.

Kies hier uw pakket dat bij u past en klik vervolgens op aanvragen

SRD 7500

BASIS-pakket zonder minderjarige kinderen

SRD 8900

BASIS-pakket met minderjarige kinderen

SRD 9200

PLUS-pakket met minderjarige kinderen

Gratis eerste juridisch advies?

Neem contact op met Juridische Hulp Suriname. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Over ons

JHS is een online Juridische Hulpverlenende instantie gevestigd in Suriname. JHS biedt juridische hulp aan alle rechtzoekende in geheel Suriname